Rommelroute Almere

 

Over de Rommelroute

 

Duurzaamheid speelt een steeds grotere rol in de samenleving. Spullen en kleding krijgen steeds vaker een ‘tweede leven’. Zo ook bij de Rommelroute in Almere. Vanuit je eigen  woning, voortuin of garage verkoop, ruil of geef je je spullen weg die je niet meer gebruikt. Maar je kunt natuurlijk ook je eigen kunstwerken of huisvlijt verkopen. Hoe meer mensen er meedoen als “verkoper”, hoe groter de Rommelroute in de wijk wordt! Zo raak jij je tweedehands spullen kwijt, kan je bij buren duurzaam nieuwe spullen scoren en kom je in contact met andere bewoners in de wijk.

 

Meld je aan en doe mee! Zo laat je anderen weten dat zij bij jouw kraampje kunnen komen om vintage te shoppen (leuke tweedehands spullen).
► Aanmelden deelnemer

 

Wordt er nou nog geen rommelroute in jouw buurt georganiseerd? Wordt zelf organisator en zorg voor een Rommelroute samen met bijvoorbeeld je buren. Tijd en datum bepaal je zelf!
Aanmelden organisator

Contact

Ondersteuning voor het opzetten van een Rommelroute wordt aangeboden door Buurtkracht van De Schoor, Welzijn in Almere. Contact ons voor ondersteuning of voor het beantwoorden van jouw vragen.

 

Contact:
Coördinator Rommelroute Almere:
Sebastiaan Kempers, telnr 06-42741984.
E-mailadres: rommelroute@deschoor.nl

 

Lien Wu, telnr 06-22545122.

E-mailadres: vrijwilliger-rommelroute-Almere@outlook.com

 

Voor actuele updates, volg ons op Facebook

Meer informatie over buurtkracht: www.buurtkrachtalmere.nl
 

Privacyverklaring Ontmoet ons op:
Rommelroutes in Almere worden georganiseerd voor/door bewoners en maken deel uit van Buurtkracht van De Schoor, Welzijn in Almere