Meld je nu aan!

Nieuws


04-06-2019 -

 Dit jaar zijn wij geheel Social Media gegaan! Niet geflyerd in de wijk en ik vindt dat het toch nog vruchten afwerpt. Er zijn toch al 50 inschrijvingen! Wil jullie dit ook zo veel mogelijk promoten. Dan kunnen wij laten zien wat de kracht van Social Media kan zijn! Dank jullie wel! 


26-03-2019 - Rommelroute Waterwijk 2019

 

De kogel is door de kerk, want voor de 9e keer zal er dit jaar weer een rommelroute in Waterwijk worden georganiseerd. Dit keer zal het zijn op zaterdag 8 juni van 10:00 - 15:00 uur. Ook bent ook dit jaar weer welkom op het Slufterplantsoen. Maar natuurlijk kunt u ook vanuit uw eigen woning u speullen verkopen. De inschrijvingen staan vanaf nu geopend. 


21-04-2018 - Een datum voor de Rommelroute Waterwijk

Na uitvoerig overleg is besloten om dit jaar weer een rommelroute in Waterwijk te organiseren. Voor dit jaar zal de rommelroute op zaterdag 7 juli plaatsvinden. Ook mogen wij dit jaar maximaal 5 pleinen aanwijzen, waar bewoners hun waar mogen stallen. Een van die pleinen zal het Slufterplantsoen zijn. Mochten jullie op het Slufterplantsoen willen staan, geef dat dan op als adres. Op deze dag zal het Huis van de Waterwijk geopend zijn. Ook zal er wat meer festiviteiten plaatsvinden op dit plein. In het Huis van de Waterwijk zal er ook een markt zijn t.b.v. het KiKa fonds. Wij hopen deze dag weer op mooi weer en veel gezelligheid. Vergeet ons niet te liken op Facebook (https://www.facebook.com/RommelrouteWaterwijk/). Daar vindt u ook foto's van de vorige edities. 


24-03-2018 - Rommelroute Waterwijk 2018?

 

Zoals het er nu naar uit ziet, zal er ook dit jaar een Rommelroute in Waterwijk plaatsvinden. Zodra wij concrete informatie hebben, zullen wij het zo snel mogelijk mededelen! 

Met vriendelijke groet, Team Rommelroute Waterwijk


04-06-2017 - Foto's Rommelroute Waterwijk 2017

 Zo, het zit er op. En terwijl iedereen alle spullen weer binnen zet, zijn de foto's al weer online. P.S.: Mocht u bezwaar hebben tegen het plaatsen van een foto waar u op staat, stuurt u dan even een mail naar rommelroutewaterwijk@gmail.com. Wij zullen er dan voor zorgen dat deze wordt verwijderd. Veel kijkplezier en tot volgend jaar.


12-05-2017 - Rommelroute Waterwijk 2017

 Nog even de puntjes op de "i" zetten. Dan kunnen wij weer van start met de Rommelroute Waterwijk 2017. Met dank aan Rob, Sandra, Martine en Peter wordt er voor de 6e keer een rommelroute in Waterwijk gehouden. Kijk ook nog even op https://www.facebook.com/RommelrouteWaterwijk/ voor actueel nieuws omtrent de rommelroute. Tot 4 juni  


11-09-2015 - 4 Oktober 2de RommelRouteWaterwijk

 

Algemene informatie In Waterwijk vindt op 4 Oktober 2015 voor de 3de keer de rommelroute plaats!  Doet u mee? Schrijf u dan in [inschrijfformulier]

Als alles naar ieders Wens verloopt deze 2de Rommelroute 2015 van de Waterwijk  dan gaan we het in 2016 weer doen .

Wanneer: Zondag zondag 4 oktober 2015 Tijd: 11.00 - 16.00 uur...zolang er mensen komen . Waar: door de hele Waterwijk

De te verkopen spullen mogen uiterlijk 2 uur voor de start buiten worden gezet. 

Wat is een rommelroute? Bij een rommelroute kunnen bewoners van een wijk hun tweedehands spullen vanuit hun tuin, huis of garage verkopen. Bewoners kunnen zich aanmelden als verkoper. Hoe meer mensen er meedoen als verkoper, hoe groter de route door de wijk wordt. Bewoners kunnen buurten bij de buren, snuffelen naar leuke spulletjes, maar ook de buren en de buurt meer leren kennen. Uiteraard zijn ook mensen van buiten de wijk welkom om door de buurt te lopen. Iedere deelnemer is herkenbaar aan een raamposter, die u na inschrijving zelf kunt uitprinten. Bezoekers kunnen met een plattegrond de rommelroute bewandelen.

Een rommelroute wordt altijd op initiatief van een buurtbewoner, door een buurtbewoner georganiseerd. 

Initiatiefnemer:  Waterwijk: Willeke Lindeman-Meijer, Blauwe Pan 10

 


11-03-2015 - De rommelroute van 2015 gaat door.

Hallo Waterwijkers. 

Ik ben Willeke, en heb me aangemeld om deze rommelroute te organiseren.

Ik ben uw aanspreekpunt.

Email; lawilleke@gmail.com

Adres ; Blauwe Pan 10 

Op zondag 4 oktober  2015 is er weer een rommelroute in Waterwijk. 

De inschrijvingen kunnen gedaan worden vanaf vandaag:-)

Ik hoop dat er vele aanmeldingen komen en dat het een hele gezellige dag gaat worden voor jullie allemaal.

De flyers komen eraan, en hoop dat er sommige van u willen helpen te flyeren.

Tot nader nieuws wens ik U een Fijne dag :-)

Groet van Willeke Lindeman-Meijer


10-02-2014 - Inschrijvingen zijn geopend

Vanaf nu kunt u zich inschrijven voor de Rommelroute Waterwijk 2014. Wij hopen weer op veel deelnemers en mooi weer.


14-01-2014 - Rommelroute Waterwijk 2014

De eerste datums van de rommelroutes zijn al weer geprikt. Ook in Waterwijk zal wederom een rommelroute plaatsvinden. Daarbij hebben wij alle hulp nodig om deze activiteit tot een nog groter succes te maken dan vorig jaar. Wilt u meehelpen met het organiseren van de tweede editie van de rommelroute in Waterwijk? Neem dan contact met ons op via rommelroutewaterwijk@gmail.com. Voor meer nieuws over de rommelroute in Waterwijk kunt ons liken op  en ons volgen via 


23-06-2013 - Veel neerslag tijdens eerste rommelroute in Waterwijk

Het was vooral een vochtige aangelegenheid tijdens de start van de eerste rommelroute in Waterwijk. Gelukkig brak later in de middag de zon door en konden bezoekers snuffelen in de spulletjes die de bewoners van Waterwijk buiten gestald hadden. De meeste deelnemers waren ondanks de regen toch naar buiten gegaan en konden ook later genieten van de bezoekers en de zon. De animo om dit jaar een rommelroute in Waterwijk te houden was daarom ook groot. Met ruim 140 aanmeldingen kunnen de organisatoren terugkijken op een zeer geslaagde dag en is wat ons betreft een dit een mooi begin van een jaarlijkse traditie. Op naar de volgende editie.

Bron: http://www.platformwaterwijk.nl


23-06-2013 - Goed bezocht

 Ondanks het slechte weer is de eerste rommelroute in Waterwijk een succes gebleken. Wij hebben veel mensen gesproken en veel dingen gezien. Wij hopen volgende keer weer op veel medewerking. Voor ons is deze dag de eerste stap naar een jaarlijkse traditie. 


07-06-2013 - Al meer dan 100 aanmeldingen

 Met nog ruim twee weken te gaan en ruim 100 inschrijvingen voor de eerste rommelroute in Waterwijk gaat dit toch echt wel een succes worden. Nu alleen nog maar hopen op mooi weer. 


28-05-2013 - Bevestigingsmail

 Wij krijgen steeds meer meldingen dat er geen bevestigingsmail wordt gestuurd na inschrijving. Wij zijn ons bewust dat dat voor problemen en wellicht bezorgdheid zorgt. Zodra uw adres zichtbaar is op de kaart, is uw inschrijving bevestigd. U hoeft dan ook niet nogmaals in te schrijven. De deelnemersposter vindt u onder het kopje "Downloads". Onze excuses hiervoor.