Meld je nu aan!

Gastenboek


geplaatst door: spiekerman - 18 Mei 2017

Graag wat meer Reclame in de wijk . Dat iedereen het een beetje weet. Doe al een aantal jaren mee, maar het weer viel vaak tegen. En weinig mensen op de been.

geplaatst door: Willeke - 30 April 2015

Super gezellig gaat de RommelRouteWaterwijk weer worden.

geplaatst door: I.Bakker - 22 Juni 2014

Samen met de buren meegedaan maar er waren weinig mensen op de been. Wel een heel leuk initiatief en het mooie weer maakte het een stuk gezelliger.

geplaatst door: Marion stavinga - 19 Juni 2014

Ik woon in de kabeljauwstr en ik sta nog steeds niet op de lijst en ik sta wel ingeschreven. Ik ben er achter gekomen dat de Kabeljauwstraat niet eens op de straten lijst voor komt??? hoe kan dat?

geplaatst door: Jose Beijer - 16 Juni 2014

Kom naar de Bovenwijde in Waterwijk! Altijd in voor een gezellig praatje en de koffie staat klaar!

geplaatst door: Babette - 03 Juni 2014

Leuk initiatief! Toen ik een foldertje in de bus kreeg was ik meteen enthousiast. Heb me vandaag aangemeld. Tegen die tijd ben ik 36 zwanger dus hoop dat ik die leuke dag nog even kan meepikken. We zijn pas in Waterwijk komen wonen dus kunnen we meteen kennis maken :-) Tot dan!

geplaatst door: Willeke Meijer - 27 Maart 2014

Ik heb mij weer aangemeld voor dit jaar:-) Tot dan:-)

geplaatst door: J.F.Swart - 27 Juni 2013

vind ik erg leuk deze actie maar haal na afloop wel de briefjes van bomen en palen staat zo rommelig he.

geplaatst door: anita - 24 Juni 2013

Het was een leuk idee, maar het regende pijpenstelen, weinig bezoekers maar omdat ik in mijn eentje in mijn stond, hebben de meeste mijn straat overgeslagen! Volgende keer doe ik weer mee, het zou dan leuk zijn als er een week van te voren aangekondigd wordt in de buurt dat er een rommelmarkt is, misschien ook wat meer aandacht in de almere vandaag! maar graag nog een keer.

geplaatst door: Jolanda - 24 Juni 2013

Het was door het weer jammer genoeg bijna niet te doen, maar we hebben stortregen en storm getrotseert. Ik vraag me alleen af of jullie overal in de wijk geflyerd hebben? Wij hebben de flyer op 13 mei ontvangen, wij wonen aan het Bonietplein, maar m'n zus woont aan het Slufterplantsoen en die heeft niets ontvangen en met haar alle omliggende buren. Het is dat ze het van mij had gehoord en de site is gaan bezoeken, maar zij ondervond gisteren dat haar buren het een ontzettend leuk initiatief vonden en als zij het hadden geweten, ook deel hadden genomen? Er waren daarom ook weinig bezoekers. Zij stond als enige deelnemer op de lijst, dus de meeste mensen kozen er toch voor het plein over te slaan? Daar deed het weer natuurlijk ook aan mee, jammer genoeg. Het is jammer, maar ben van plan toch volgende x weer mee te doen, maar hoop dan wel dat er meerdere bewoners mee doen?

geplaatst door: Kees Groenestein - 23 Juni 2013

Ondanks het slechte weer toch nog veel mensen op de been. Ik ben bij diverse mensen langs geweest. En heb ook nog buitenspiegels gekocht voor het rijden met de caravan. Leuke gesprekken gehad met enthousiaste mensen. Een geslaagde eb gezellige middag volgend jaar weer?

geplaatst door: Frangeska Molina - 22 Juni 2013

Wij doen ook mee. Leuk! Lekkere Caribische hapjes, kom gratis proeven! Yeah.

geplaatst door: Marjanschilling - 12 Juni 2013

Hallo mensen graagdoe ik mee leuk het is mijn hobby en ik sta in de wintertyd ook altijd in de buurthuizen als het lukt om een plekje te krijgen Heel gezellig mijn beroep is ook altijdin dierichting geweest moest hiermee stoppen door ziekte destijdsheb gewerkt in lederwaren,sieraden ,modebijde bakker kruidenier,en heb winkels gerund Ik zie u graag en vindhet enig dat de waterwijk nu ook eens mee doet gr vanMarjan en zie u dan//

geplaatst door: Fam. Haagsma - 04 Juni 2013

heel leuk idee om dat te doen ik doe dit voor de eerste keer en natuurlijk hopen we op mooi weer en gezelligheid en voor iedereen die langskomt neem een goed humeur mee

geplaatst door: Familie Verschoor - 19 Mei 2013

Wat een ontzettend leuk idee! Ook wij hebben ons opgegeven. Ook een aantal van mijn buren gaan zich opgeven. Wat een gezelligheid zal dat worden. Ik hoop dat dit een jaarlijks terugkerend iets zal zijn :-)

geplaatst door: Lois Dankelman - 18 Mei 2013

Wat een goed idee. Het kan in Almere. Ik doe mee op de 23e juni. Graag elk jaar. Tot ziens op de route. Zonnetje is besteld!!

geplaatst door: Fam. Schoenmaker - 18 Mei 2013

Wat een ontzettend goed en leuk iniatief!! Wij doen mee. Dit soort dingen moeten vaker plaatsvinden in Waterwijk. Kom gezellig langs, wie weet zit er iets leuks bij onze spullen.

geplaatst door: fam. Wardenier - 16 Mei 2013

wij doen ook mee en maken er een gezellige dag van!!!

geplaatst door: Willeke Lindeman-Meijer - 16 Mei 2013

23 juni is de 1ste rommelmarktroute die ik mee ga doen. Ik hoop dat de Zon schijnt, zoniet dan is mijn Paarse tuin overdekt:-) En ieder is welkom:-)

laat je reactie achter