Meld je nu aan!

Gastenboek


geplaatst door: Leon en Els Wijsman ( Lisa ) - 15 September 2014

Hoi rommelrouters, als initiatiefnemer sta ik zondag zeker en met mij hopelijk nog vele anderen. Als we de weersberichten nu al mogen geloven zit het daarmee wel goed, veel van onze buren staan niet zelf maar gaan op pad om er zo een leuke dag van te maken. Mijn dochter (9 jr) is laaiend enthousiast en heeft al een paar zondagmiddagen gestaan met loomspulletjes om het een beetje uit te proberen, en al spreken we over dubbeltjes : haar spaarpot was er blij mee ! De raamaffiches kunnen ook op de Goudenregenstraat 32 afgehaald worden, we hebben er genoeg, Heeft u nog vragen dan kunt u mij ook bellen, 0651525379, mvrgr Leon.

geplaatst door: Silvia Zikking/Martin Cuiper - 30 Oktober 2012

In de Catalpastraat waren we met 2 of 3 die meededen aan de rommelroute. Zeker voor herhaling vatbaar. Helaas was het niet druk met kijkers maar door het zonnetje was het buiten goed vol te houden. Volgend jaar wat drukker hopelijk.

geplaatst door: Jacqueline Hasenbos - 14 Oktober 2012

Leuke droge dag met hier en daar wat spulletjes verkocht. In de Aalbessenstraat waren er 5 die meededen met de rommelroute. Zeker voor herhaling vatbaar

geplaatst door: Cynthia van Duijl - 17 September 2012

Adressen van de deelnemers van de Fruitweg lagen in een kluster bij elkaar. Dat maakte het erg gezellig en we hadden een leuke dag! Toch mogen er volgend jaar best wel wat meer deelnemers meehelpen om af en toe wat leven in de straat te brengen en dit initiatief tot een groot succes te maken!

geplaatst door: Ingrid Huberts - 16 September 2012

Helemaal eens, Karin. Bij mij in de Aardbeienstraat was ik de enige, maar een enkele buur had wel interesse om volgend jaar ook mee te doen. Als er dan ook weer zo'n heerlijk zonnetje schijnt is het helemaal geen verkeerde tijdsbesteding! De gratis spulletjes gingen natuurlijk als een trein.

geplaatst door: Karin den Ouden - 15 September 2012

Dit jaar voor het eerst de rommelroute in Almere. Er waren er niet veel in onze (Perzik)straat die meededen. Het was bij "vlagen" druk. maar we hebben het ontzettend leuk en gezellig gehad! Mooi weer, gezelligheid en een lekkere taart verdiend die we na afloop gezamenlijk hebben gegeten met koffie en thee erbij. Hartstikke leuk, wat ons betreft zéker voor herhaling vatbaar!! En hopelijk doen er dan nóg meer mensen mee: het geeft een leuke sfeer in de straat en je spreekt nog eens iemand uit de buurt.

laat je reactie achter