Meld je nu aan!

Gastenboek


geplaatst door: Genoveva Sterrenburg - 18 Mei 2017

Weer heel veel zin in. De speeltuintjes met de zandbak en glijbaan(paddestoelen) zijn perfect om gezellig een pleintje te vormen, waar gaan we zitten?

geplaatst door: Linda de Bruyn - 09 September 2016

Ik hoop dit jaar op een leuke aanloop bij ons voortuintje in Landgoederenbuurt aan de Markiezenhofstraat. Kom morgen 10 september gerust gezellig even aan om te snuffelen tussen de spulletjes die ik aanbied. Het wordt mooi weer om te fietsen/wandelen langs de diverse deelnemers.

geplaatst door: Alex - 26 September 2015

Verkoopt u lp's, singles, maxi-singles? Graag verneem ik het van u.

geplaatst door: Monique - 26 September 2015

Wie heeft er elpees (rock, pop, blues, funck, hardrock). Dan komen wij graag langs.

geplaatst door: Liesbeth van Weert - 26 September 2015

Heb er zin in en een leuke actie. Ik wil mijn voortuin veranderen dus kom een buxus uitgraven en geef wat deze waard is volgens jou. Nog veel meer leuke dingen die ik in de aanbieding heb. Heb het drie jaar geleden gedaan en zulke leuke mensen ontmoet en ook nog wat voor het goede doel verdiend.

geplaatst door: Genoveva Sterrenburg - 17 Mei 2015

Hij staat weer op de kalender, heb er zin in! Dit jaar op het pleintje bij de speeltuin met de schommel en de glijbaan, hopen dat het druk wordt :)

geplaatst door: Bas Weijers - 22 September 2014

Zaterdag de kinderen vermaakt met onze flightsimulator cockpits, wat ons betreft een daverend succes, iedereen was enthousiast. Helaas ging de verkoop wat minder, maar het was lekker weer en het was gezellig, dus toch een geslaagde dag.

geplaatst door: Genoveva Sterrenburg - 25 Mei 2014

Ik doe weer mee! Is het een leuk idee, als er maar weinig deelnemers zijn, om met z'n allen op het schoolplein van Bommelstein te gaan zitten?

geplaatst door: XRumerTest - 04 Februari 2013

Hello. And Bye.

geplaatst door: van den Bos - 09 Oktober 2012

Hebben dit jaar voor het eerst meegedaan. Gelukkig waren in ons omgeving genoeg deelnemers. Wij hadden een aardige toeloop en het was hartstikke leuk. Volgend jaar weer.

geplaatst door: pieter - 08 Oktober 2012

Ik vond het erg leuk het is alleen misschien toch wat handiger als de verkopers dichter bij elkaar staan want ik merkte toch dat er weinig mensen kwame.. Maar ik vond het erg leuk! Bedankt!

geplaatst door: Ineke Braas - 08 Oktober 2012

Jammer voor andere deelnemers dat het dit jaar (2012 --23-9)een beetje tegenviel :-(. Aan het weer heeft het niet gelegen denk ik zo, en in ons "straatje" was voldoende aanloop. Ja, verkocht hebben we ook nog ! :-) Volgend jaar weer !

geplaatst door: Genoveva Sterrenburg - 24 September 2012

Het was een stuk minder dan vorig jaar helaas, ik heb het om 14.00 opgegeven (omdat ik me vergist heb in de eindtijd! haha). Maar er waren echt maar weinig mensen, jammer hoor. Toch was het heel gezellig om weer met "onbekende buren" te babbelen, en ik heb een paar centen verdiend, en ik heb mijn box weer eens grondig uitgespit! Ik denk wel dat het idee van Mark erg goed is! Als er weinig aanmeldingen zijn is het misschien leuk om met z'n allen bij elkaar te gaan zitten, op het schoolplein van Bommelstein bijvoorbeeld. Ik hoop dat er volgend jaar veel meer aanmeldingen zijn, ik ben er in ieder geval weer bij op mijn vaste stekke tegenover de brievenbus. (zie foto 28)

geplaatst door: Mark - 23 September 2012

Helaas stonden mijn buren niet met rommeltjes dus waren wij de enige in onze straat. Erg ongezellig. Er waren naar mijn mening ook weinig mensen op pad. Misschien een tip voor volgend jaar: in elke wijk zijn wel meerdere pleinen waar de verkopers hun spulletjes kunnen uitstallen. Veel gezelliger. Enne waar bleef de beloofde taart ;-(

geplaatst door: Bernadette - 10 September 2012

Vorig jaar door ziekte niet mee kunnen doen, maar dit jaar gaan we proberen van allerlei spullen te verkopen waar de jongens uitgegroeid zijn, zoals bijv. kleding, wat speelgoed en ook een paar fietsen. Alles nog goed geschikt voor een 2e ronde.

geplaatst door: Ineke Braas - 28 Augustus 2012

Vorig jaar was redelijk succesvol, gezellig vooral. Als het dit jaar hetzelfde weer is komt het vast weer goed ! :-)

geplaatst door: Genoveva Sterrenburg - 28 Augustus 2012

Vorig jaar was het superleuk en gezellig! Een babbeltje hier een kopje thee van de buren waar je verder nooit contact mee hebt daar. En tussendoor ook nog een leuk zakcentje verdienen met mijnoude spullen, ik vind het superleuk!! Ik woon in de flat van de Clingendael, dus ik ben lekker op de stoep gaan zitten, zo ontmoet je weer eens nieuwe buren.

laat je reactie achter