Meld je nu aan!

Gastenboek


geplaatst door: Duparant I - 04 Augustus 2018

Ook dit jaat ben ik weer aamwezig. Ik hoop dat het weer gezellig druk word. Ook nu verkoop ik weer van alles. Tot ziens.

geplaatst door: frans - 20 September 2017

kom lekker even een kijkje nemen bij mij geweldige spullen hier!!!!

geplaatst door: Marion okkes - 18 September 2016

Ik heb vandaag een dame vier voorraadbussen verkocht groen!! Echter een is anders. Graag omruilen ik heb die andere nog . Was gezellig vandaag:)

geplaatst door: Marion okkes - 18 September 2016

Ik heb vandaag een dame vier voorraadbussen verkocht groen!! Echter een is anders. Graag omruilen ik heb die sndere nog . Was gezellig vandaag:)

geplaatst door: Marion okkes - 18 September 2016

Hallo ik heb met plezier meegedaan met de eerste rommelroute in de buurt. Heb alleen een verkoop gedaan die niet helemaal klopt ik heb ouderwetse koffie thee suiker bussen verkocht echter een bus is anders Ik heb de ontbrekende bus thuis nog mischien iemand die dame in kwestie kent? Ik woon Okapistraat 33 kunnen we het oplossen. Zij heeft een verkeerde suikerbus.

geplaatst door: Monique Pol - 15 September 2016

Ik lig wel wat uit de route, dus ik hoop evengoed op wat aanloop. Zal de vlaggetjes uithangen. O.a. wit robuust wedgewood, tiffany hanglamp, schilderijen, schoenen en veel meer. Geen "rommel" .... dat is al eerder naar de kringloop gebracht.

geplaatst door: I Duparant - 13 September 2016

Op de Tapirstraat 57 is ook van alles te vinden , van kleinhuishoudelijke spullen. Tot nieuw en gebruikt kinderspeelgoed. .Voor elk wat wils. Tot ziens op 18 sept.

geplaatst door: Quito Nicolaas - 08 September 2016

Op Zondag 18 sept doen wij ook mee aan de Rommleroute in Almere-Buiten. Je kunt bij ons terecht voor o.a. de volgende 2e-handsspullen: dames-tassen, Dymo- labelprinter, bijouterie, kandelaars, schaal, boeken, laptop-tas, E-reader e.a. huishoudelijke artikelen. Het adres is Luipaardweg 56

geplaatst door: Djalieza - 05 September 2016

Ik heb mij een paar keer ingeschreven, maar sta niet op de kaart! Ik heb: kleding, schoenen, tassen, sieraden, spelletjes, boeken en spulletjes voor in huis. Kom gezellig langs. Tot 18 september in de Giraffeweg 13!

geplaatst door: Inga Haiber - 23 Augustus 2016

Tot 18 september in de Zijderupsstraat 1!

geplaatst door: Inga Haiber - 23 Augustus 2016

Ik heb mij 3 keer ingeschreven maar ben niet op de kaart te zien!!! Ik heb heel veel voor jongens en meisjes: kleding, spelletjes, speelgoed, schoenen, boeken, dvd's,..... Tevens verkoop ik leuke tinspullen voor gebruik of decoratie. Tot 18 september ;-)

geplaatst door: Quito Nicolaas - 07 Mei 2016

Ik zal later een lijst van artikelen plaatsen.

geplaatst door: Janny de groot - 07 Mei 2016

Hoi Shirley ik heb me ingeschreven hoor

geplaatst door: Shirley van den Eeckhout-Salomon - 07 Mei 2016

Hallo, mijn naam is Shirley van den Eeckhout. Samen met mijn man Roy en de buurvrouw en Kathy en een oud bewoonster van Faunabuurt, Wil proberen we een rommelroute te organiseren op 18 september 2016. Wij hopen op een goede opkomst en geslaagde dag. Doe u ook mee? Groetjes Shirley

laat je reactie achter