Meld je nu aan!

Inschrijfformulier

Via onderstaand formulier kunt u zich inschrijven voor de Rommelroute Muziekwijk

Datum: zondag 8 september 2019
Tijd: 10.00 - 15.00 uur
Plaats: door de hele Muziekwijk

U kunt bij uw inschrijving ook alvast "reclame" maken voor de spulletjes die u gaat verkopen of weggeven.

U kunt ter bevordering van uw verkooppunt ook in uw buurt gaan flyeren. Flyers heb ik binnenkort in mijn bezit.

Na inschrijving ontvangt u een bevestigingsmail en kunt u de digitale deelnemersposter downloaden op deze website. Deze poster kunt u zelf uitprinten en bijvoorbeeld achter uw raam plakken.

Om de dag zelf goed te laten verlopen zijn er wel een aantal regels waar u zich aan moet houden [regels]

Wij vinden het heel leuk als uw buren ook meedoen, dus maak ze ook enthousiast!
Wel graag even inschrijven via deze website.

Wilt u ook dat er veel mensen langskomen om spulletjes te kopen? Maak uw netwerk dan attent op uw deelname aan de rommelroute. Dat kan bijvoorbeeld ook via de rommelroute facebook-groep of twitter @rommelroute_036

Mogelijkheid is om bij De Concertmeester te staan. Onderdeel van oudercentrum De Toonladder. Op te voeren adres is dan Kathleen  Ferrierstraat 191  1311KW.

In Muziekwijk Zuid is het verzoek om op het schoolplein te mogen staan van Basisschool Vuurvogel goedgekeurd. Wanneer U gebruik wilt maken neem dit adres Ravelplantsoen 5  1323 ET dan op bij uw inschrijving.

Privacy
Sinds mei 2018 is de privacywet veranderd. De nieuwe wet (AVG) stelt strengere eisen aan het omgaan met uw persoonsgegevens. Deze website maakt deel uit van De Schoor, Welzijn in Almere. Om goed om te gaan met de privacy van iedereen die bij De Schoor geregistreerd staat of wordt, hebben we onze werkwijze rond privacy aangepast. Op www.deschoor.nl\privacy leest u er meer over.