Meld je nu aan!

Gastenboek


geplaatst door: Marjo - 14 September 2014

Het was ook dit jaar erg geslaagd op het Hollywoodpleintje, goede aanloop. Veel gezelligheid met en door de buren uit de Filmwijk.

geplaatst door: Marian kiebert - 21 September 2013

Het was erg gezellig foto geplaatst doe volgend jaar weer mee.

geplaatst door: Angelique - 21 September 2013

Alle spullen staan te wachten op een nieuwe eigenaar. De zon heb ik besteld en gezellig is het al. Wij zijn er klaar voor :.)

geplaatst door: Evelien - 08 September 2013

Leuk initiatief en nu nog hopen op mooi weer. Ben druk aan het promoten in de hoop dat er nog meer mensen aan dit initiatief mee doen. Hoe meer mensen, hoe meer vreugd.

geplaatst door: wendy jansen - 30 Oktober 2012

Helaas wist ik te laat van de actie om mee te doen in mijn Filmwijk.Ben wel de andere routes afgegaan.Zooooo leuk!! Dus ik heb de volgende vragen; Wanneer komen de volgende rommelroutes? Kunnen jullie mij op de hoogte houden?

geplaatst door: Julia Brits - 15 Oktober 2012

Ik vond het een fantastisch idee, en was erg enthousiast. Het was een geslaagde en mooie dag geworden! We hadden ontzettend veel gezelligheid. Jammer dat de buren niet mee gedaan hebben.

geplaatst door: MRko d - 08 Oktober 2012

Leuke actie, ook mede door het mooie weer een hele leuke dag geworden. Volgend jaar doen we weer mee.

geplaatst door: Diana - 08 Oktober 2012

Het was heel erg leuk om mee te doen, maar dat kwam omdat we met een aantal buurtjes naast elkaar zaten en leten we niet vergeten dat het weer erg mooi was zodat we het droog hielden die middag. Toch vind ik dat er de volgende keer meer geflyerd zou moeten worden want het was niet heel erg druk. Volgend jaar doen we gewoon weer mee!!!

geplaatst door: Beanke - 16 September 2012

Het was gezellig, maar niet heel druk in onze straat. Ik help volgende keer zeker mee met flyeren, veel buren "wisten het niet".

geplaatst door: Carla - 15 September 2012

Ook hier een hele leuke en gezellige dag gehad, én nog een mooie opbrengst van de verkochte spulletjes ook! Wat mij betreft voor herhaling vatbaar!

geplaatst door: marieke - 15 September 2012

Wij hebben een gezellige dag gehad, tuin gezellig versierd, de kinderen een weggeefwinkel gemaakt, gratis snoep, rozijntjes, mandarijntjes en limonade uitgedeeld aan de bezoekers, 3 huizen vlak naast elkaar in de straat en wonend langs een fietsroute naar de stad, maakte dat er eigenlijk altijd wel wat mensen kwamen kijken... mooi weer, gezellige sfeer en ook nog eens een leuke opbrengst . Groetjes loes, joa, ferry, indy en marieke Volgend jaar weer.....

geplaatst door: Marjo - 03 Augustus 2012

Wil je meedoen? Schrijf je dan in. Het inschrijven is om te zorgen dat je op de deelnemerskaart komt, zodat mensen die de route lopen, weten wie er mee doen. De Filmwijk is nogal groot (plm. 4000 huizen) en dat wordt dan wel zoeken voor de 'lopers' als zij niet kunnen zien wie er meedoet. Inschrijven kan via het inschrijfformulier.

laat je reactie achter